Trupp: Oskar H, Gustav, Philip, Marco, Rasmus, Lukas, Olle, Per L, Christoffer, Johan, Sebastian, Goran, Jimmie och Yoda.

Startelvan: Oskar, Sebastian, Goran, Jimmie, Gustav, Yoda, Lukas, Christoffer, Philip, Rasmus och Johan.

1-0 Philip Erlandson (65)
1-1 (84)
2-1 Lukas Johansson (89, straff)
3-1 Lukas Johansson (90+3)

Det är bara att erkänna att vi inte gör en bra match idag! En rätt bedrövlig första 45 minuter där bortalaget var det mer hungriga laget och vann dom flesta närkamperna och framförallt alla 2:a bollar.

Trots detta var det vi som hade första chansen när Sebastian tog ett inkast mot Yoda som i sin tur tappade bollen men vi vann tillbaka den och frispelade Kigge vars avslut styrdes ut till hörna. Vi fick två hörnor efter varandra som kändes farliga men utan resultat. Detta var under dom inledande första 10 minuterna.

Sedan så tappade vi fokus och mellan den 10:e och den 40:e minuten var bortalaget laget som var mest bekväm i matchen, samt skapade sig bra chanser. Minns bla en nick tätt utanför i den 22:a minuten. Oskar tvingades till en utrusning i den 25:e minuten och rensade bort en boll. Minuten senare nickade vi bort en hörna som var på väg att hitta fram till en ensamstående motståndare.

I den 30:e minuten lyckades vi med en snabb omställning genom Sebastian och Yoda, tyvärr var ingen på plats för att stötta in bollen i mål. Minuten senare avslutade Lukas med ett bra skott strax över ribban. I den 33:e minuten gick Yoda på avslut när Sebastian fanns helt solo på högerkanten, Yodas avslut gick en bit utanför.

Vi åkte på en kontring i den 35:e minuten men Oskar var med på noterna och kunde knipa avslutet. Vi var på väg att jobba oss in i matchen och i den 36:e minuten nickade Kigge precis utanför på en hörna. I den 39:e minuten gjorde Oskar matchens räddning när han hann förflytta sig och rädda ett avslut som kom från bortre stolpen. Johan fick iväg ett bra skott i den 40:e minuten tyvärr lite för hög. I halvlekens sista minut kom vi i en bra anfall men det gick tyvärr för sakta så vi fick aldrig iväg ett avslut.

Varken spelare eller ledare var nöjda med våran första halvlek, det gjordes en justering men framförallt väcktes spelarna till liv. Det gjorde susen för det var ett mer taggad Västanvik som kom ut och redan i den 49:e minuten gjorde Johan 1-0 trodde vi, men den assisterande domaren vinkade för offside, naturligtvis hade han ett bättre synvinkel än vi på bänken men det kändes fel då Philip gått ända ner till kortlinjen och slagit inlägget med utåt skruv vilket betyder att det borde vara omöjligt för Johan att stå offside.

Men killarna fortsatte att jobba och Goran nickade en boll rakt på målvakten på en frispark i den 54:e minuten. Men efter 55 minuter orkade bortalaget jobba in sig i matchen igen och var nära 0-1 i den 57:e minuten efter att vi tappat boll i ett förbjuden position, Oskar stod för en härlig fotparad och räddade oss.

Vi skulle ta 1-0 ledning i den 65:e minuten efter en fin anfall som Philip skruvade in i det bortre stolpen, riktig snyggt mål! Minuten efter byte vi ut Johan som hade ett gult kort och med en domare med väldiga märkliga blåsningar var det inte läge att chansa, in kom Olle. Just Olle behövde inte många minuter på sig för att visa upp sin talang när han tillsammans med Lukas hittade till Philip som sköt strax över mål. I den 77:e minuten var vi nära tvåan efter ett fint samarbete mellan Kigge kross till Sebastian som passade tillbaka till Yoda som slog ett inlägg som Lukas nickade tätt utanför.

I den 78:e minuten visade Olle återigen sin fina spelförståelse och hittade en lucka för att frispela Radmus, tyvärr var målvakten på tårna och hann först till bollen. Med tio kvar bytes Kigge ut och Anton fick hoppa in, två minuter senare kom Marco in och Philip hick ut. Från ingenstans åkte vi på en kontring i den 84:e minuten och 1-1 var ett faktum!

Men skam den som ger sig och här ska våra killar berömmas för man gick direkt på jakt efter 2-1 målet och deppade inte som det hade kanske varit mest naturligt efter Strömtorp matchen och denna sena kvitteringen. Redan i den 87:e minuten fick vi in bollen i nät igen, men återigen vinkade den assisterande domaren för offside, återigen tveksamt! Olle gick på ett långskott som målvakten lämnade retur och känslan är att Rasmus börjar sin rörelse först efter att målvakten lämnat returen. Återigen ska killarna ha beröm för även här deppar man inte ihop och skaffar sig en hörna i den 89:e minuten. I en stressad situation så är killarna ändå så kyliga att man ställer upp för en hörnvariant, den blev inte helt lyckad men tillräckligt för att Lukas ska bli fälld inne i straffområdet! Samma Lukas steg fram och slog in straffen till 2-1. Lukas skulle hinna med ett 3-1 mål efter ett fint förarbete av Yoda!